Zelf iets organiseren

Ik wil een activiteit organiseren in mijn buurt

Neem contact op met het buurtteam. Of ga langs bij het wijkplein bij u in de buurt. Het buurtteam denkt graag met u mee. U bekijkt samen wie u kan helpen bij het organiseren van de activiteit en wat u nodig heeft.

Jongeren kunnen hun idee bespreken met iemand van PowerUp073. Zij helpen verder met het uitvoeren van het idee.

Ik wil subsidie aanvragen om iets te organiseren

Er zijn verschillende subsidies voor het organiseren van een activiteit. Bijvoorbeeld het wijk-, buurt- en dorpsbudget. Of subsidie voor maatschappelijke ideeën. Kijk op de website van de gemeente voor informatie.

Misschien kan Het Oranje Fonds u helpen. Zij geven vergoedingen voor buurtactiviteiten en activiteiten die mensen met elkaar verbinden.

Galant Vrijwilligersnetwerk helpt u bij het zoeken naar subsidies en fondsen voor uw stichting of vereniging. Lees er meer over op de website van Galant.

Ik wil zelf iets organiseren met en voor LHBTi+ personen. Waar kan ik terecht?

Bij de lokale organisaties zoals het COC, Academie voor Beeldvorming en het Roze Huis zijn ze altijd op zoek naar vrijwilligers met goede ideeën die zich graag inzetten voor de LHBTi+ gemeenschap.

Wilt u zelf een initiatief? Dan kunt u bij het Pride Donatie Fonds nagaan of er mogelijkheden zijn voor financiering en advies. Of vraag bij de gemeente gemeente ’s-Hertogenbosch welke mogelijkheden er zijn. Voor jongeren van 12 tot 30 jaar bestaat een speciale regeling CityBoost.

Toon op kaart (2)
x