Wijkpleinen s-Hertogenbosch gesloten

Als onderdeel van de maatregelen tegen het Coronavirus zijn de Koo-wijkpleinen voorlopig gesloten.

De wijkpleinen zijn per e-mail te bereiken via wijkpleinrosmalen@kijkopkoo.nl. Via dit e-mailadres zijn alle wijkpleinen te bereiken.

Koo is telefonisch wel bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur via 073 206 88 88. We houden inwoners op de hoogte via deze website en www.s-hertogenbosch.nl.

Heeft  vragen over uw belastingaangifte? Als u voor 1 mei aangifte doet, bent u nog gewoon op tijd. U kunt altijd uitstel aanvragen door te bellen naar de Belastingdienst (0800 - 0543). Houdt uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand. Had u al een afspraak voor de aangifte bij een van de wijkpleinen? Dan nemen de wijkpleinen zelf contact met u op voor een nieuwe afspraak wanneer wij weer open kunnen.

Ontving u een papieren kwijtscheldingsformulier van de gemeente? En heeft u hulp nodig van de Wijkpleinen bij het invullen van het formulier? De Wijkpleinen zijn de komende weken gesloten. En zij kunnen u nu dus helaas niet helpen. Wacht met het indienen van uw verzoek tot u terecht kunt bij de Wijkpleinen. U hoeft de aanslag tot dan niet te betalen. Heeft u automatische incasso? Dan schrijven we wel af. Wilt u niet dat we afschrijven. Bel ons dan via 073 615 54 75.

Vanwege het coronavirus en de maatregelen om het in te dammen hebben sommige mensen het (extra) moeilijk. Tegelijk zijn er hartverwarmend veel initiatieven om elkaar door deze lastige periode heen te helpen. Op de pagina Corona op deze website vindt u waar u hulp kunt vragen en aanbieden.