Professionals

Deze pagina is bestemd voor professionals. Ben jij een inwoner van 's-Hertogenbosch? En heb je een vraag of wil je je aanmelden? Vul dan het contactformulier in. Of bel of WhatsApp naar Koo: (073) 206 88 88.

Telefoonteam

De beroepskrachten die de telefoon van Koo opnemen, werken volgens een uitgebreid aanmeldformulier. Zij nemen de tijd om naar inwoners te luisteren en hebben veel kennis van het netwerk van organisaties in ’s-Hertogenbosch.

Contact met Koo 

Op maandag 29 mei 2023 is Koo gesloten in verband met Tweede Pinksterdag

Heb je als professional contact met een inwoner die je wilt doorverwijzen naar Koo? Dat kan op verschillende manieren:

  • Je geeft het telefoonnummer van Koo door aan de inwoner. Hij of zij neemt dan zelf contact op met Koo. Dat kan iedere inwoner van s-Hertogenbosch zelf doen. 
  • Je vraagt toestemming aan de inwoner om diens naam en telefoonnummer aan Koo door te geven. Deze gegevens geeft je telefonisch of via dit contactformulier door. Wij nemen dan contact op met de inwoner.

Als professional kun je ook zelf een melding doen bij Koo via het aanmeldingsformulier. Hiervoor heb je toestemming van de inwoner nodig. Dit formulier kan je hieronder downloaden. Je vult het formulier digitaal in en mailt het naar aanmeldingen@s-hertogenbosch.nl. 

Indien het formulier summier is ingevuld neemt de Koo-consulent telefonisch contact op. Vul duidelijk in met wie er contact opgenomen kan worden. 

Koo pakt de aanmelding op en geeft informatie en advies. Als het nodig is, meldt Koo de inwoner aan bij de gemeente of het buurtteam voor hulp. 

Formulieren

Alleen voor professionals

(Opslaan en verzenden als Word-document, geen PDF)

 

Informatie voor professionals

Animatie over Koo voor professionals: