Groei van een peuter

Wilt u weten of uw peuter goed groeit?

Uw peuter groeit snel. Reageer daarom direct als er iets niet in orde lijkt. Ga voor advies naar het consultatiebureau of uw huisarts. De arts en de jeugdverpleegkundige kijken dan hoe het met uw kind is, hoe het beweegt, eet, enzovoorts.

Heeft u vragen over groei en ontwikkeling van uw peuter?

Lees er meer over op de website Opvoeden. Ook bent u met vragen altijd welkom op het inloopspreekuur van het consultatiebureau. Kijk op de website voor het inloopspreekuur van het consultatiebureau bij u in de buurt.

Wilt u bezig zijn met de ontwikkeling van uw kind?

Leuk en leerzaam speelgoed leent u bij de speel-o-theek in een van de Brede Bossche Scholen. Kijk op de website voor adressen en informatie. Ga ook naar de bibliotheek met uw kind. Daar zijn voorleesmiddagen en workshops. U kunt uw kind ook zelf voorlezen. Kijk op Boekstart.nl voor meer informatie. Ga samen bewegen, bijvoorbeeld zwemmen of dansen. Zoek op de website van 'S-PORT naar sporten voor ouder en kind. Of kijk voor activiteiten in de buurt op de website Sjors Sportief & Creatief. Gratis cursussen over opvoeden vindt u op de website van het Regionaal Trainingscentrum. Wilt u meer hulp? Neem contact op met het consultatiebureau.

Toon op kaart (3)
x