Discriminatie

Mijn kind wordt gediscrimineerd

Discriminatie is verboden. Laat het er dus niet bij zitten. Discrimineren ze uw kind op school? Praat erover met de leerkracht van uw kind. Of met de vertrouwenspersoon van de school.

Meld discriminatie bij een meldpunt discriminatie. Dat kan via de website Discriminatie.nl. Of bij een anti-discriminatiebureau in de buurt. Zij weten ook wat u verder kunt doen. Misschien kunt u aangifte doen bij de politie.

Discrimineren gebeurt ook op internet. Bijvoorbeeld door te schelden op social media. Of door nare foto’s of filmpjes te plaatsen. Kijk op Meldknop.nl voor advies en hulp.

Wil uw kind met iemand praten? Het kan bellen met de Kindertelefoon.

U kunt ook terecht bij RADAR, het anti-discriminatiebureau in de buurt.

Toon op kaart (1)
x

Ik word gediscrimineerd

Discriminatie is verboden. Laat het er dus niet bij zitten. Praat erover. Wordt u op uw werk gediscrimineerd? Praat dan met de vertrouwenspersoon op uw werk. Zoek samen naar een oplossing.

Of meld discriminatie bij een meldpunt discriminatie. Bijvoorbeeld via de website Discriminatie.nl. Of bij RADAR, het anti-discriminatiebureau in de buurt. Zij helpen u ook met het indienen van een klacht. U kunt ook aangifte doen bij de politie.

Wordt u gediscrimineerd op basis van uw seksuele geaardheid of genderidentiteit? Neem dan contact op met Het Roze Huis.

Toon op kaart (2)
x
Toon op kaart (1)
x

RADAR Brabant-Noord

Het bureau voor gelijke behandeling en tegen discriminatie.

Emmaplein
19d
5211 VZ
's-Hertogenbosch